t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

banner_klein - Copy 4

Projectleider Software Solutions

Kun jij de implementatie van PIM- en DAM-oplossingen begeleiden? Heb jij de interpersoonlijke vaardigheden om klanten en collega’s samen te brengen en op koers te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Locatie          : Europalaan 12 ’s-Hertogenbosch
Contact        : info@proplanet.nl


Wie zijn wij?
ProPlanet is een toonaangevend ICT-bedrijf gespecialiseerd in data oplossingen en 3D technologie en heeft zeer specialistische kennis van zoekprocessen in combinatie met ontwerp- en verkoopprocessen.  ProPlanet ontwikkelt gebruiksvriendelijke software solutions op het gebied van Product Informatie Management (PIM) en Digital Asset Management (DAM) systemen en biedt daarnaast intelligente e-Commerce oplossingen waarin PIM en DAM data worden ontsloten en gepubliceerd. De markt voor PIM en DAM systemen groeit hard en vanwege deze groei zoeken wij uitbreiding van ons team.


Jouw verantwoordeljkheid
Als Projectleider Software Solutions ben jij verantwoordelijk voor het op tijd en binnen budget implementeren van onze software oplossingen (PIM/DAM) bij onze klanten. Je staat met één been in het projectteam aan de klantzijde en met het andere in de ProPlanet organisatie. Op basis van jouw projectplan zorg je dat er op tijd, binnen budget en naar specificatie wordt opgeleverd. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de klant en zorgt voor een soepele samenwerking tussen het projectteam van de klant en onze ontwikkelaars en sales mensen. 


Wat we van je vragen
Je fungeert als centraal aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Je zet jouw inlevingsvermogen in om klantgericht en doeltreffend problemen op te lossen. Vanzelfsprekend ben je flexibel, stressbestendig en accuraat. Je gebruikt die eigenschappen om de planning gedurende de implementatie te bewaken.


Daarnaast heb je:
Een HBO-opleiding richting ICT of vergelijkbaar

Een grote mate van zelfstandigheid in combinatie met uitmuntende communicatieve vaardigheden

Affiniteit met PIM- en DAM-oplossingen

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Minimaal 3 jaar bewezen ervaring in een vergelijkbare functie, kennis van Project Management methodieken en ben je goed in stakeholder management

Rijbewijs B


Wat we doen
De PIM en DAM software solutions van ProPlanet bestaan uit de volgende twee producten: 
Product Information Management (PIM): DataProcessor TJ centraliseert het beheer van over verschillende databases verspreide productinformatie 
Digital Asset Management (DAM): Eezybridge documentbeheer vereenvoudigt het zoeken, wijzigen en delen van digitale assets zoals documenten en foto’s
Wat we je bieden
ProPlanet is zowel in Nederland als internationaal actief binnen technische sectoren. Onze organisatiestructuur is plat en het ambitieniveau hoog. Onze gedeelde waarden zijn: humor, collegialiteit en kennisuitwisseling. Wij lunchen samen en sluiten iedere maand af met een borrel. Uiteraard bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zoek jij een leuke werkplek binnen een jong team? Dan willen we je graag leren kennen.


Mail je CV met een korte motivatie naar info@proplanet.nl en geef ‘Sollicitatie Projectleider Software Solutions’ op als onderwerp. 


(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)