t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl
 
banner_klein - Copy 4
 

Sales Executive eCommerce Solutions

Krijg jij een kick van het sluiten van een deal? Ben je sterk in goed onderbouwde en duurzame acquisitie? Wij zoeken een gedreven sales (m/v) die in de markt voor eCommerce oplossingen leads verzilvert en vertrouwensrelaties opbouwt. 

 

   
       
 

Locatie          : Europalaan 12 ’s-Hertogenbosch
Contact        : info@proplanet.nl

 

Wie zijn wij?
ProPlanet is een toonaangevend ICT-bedrijf gespecialiseerd in data oplossingen en 3D technologie en heeft zeer specialistische kennis van zoekprocessen in combinatie met ontwerp- en verkoopprocessen.  ProPlanet ontwikkelt gebruiksvriendelijke software solutions op het gebied van Product Informatie Management (PIM) en Digital Asset Management (DAM) systemen en biedt daarnaast intelligente e-Commerce oplossingen waarin PIM en DAM data worden ontsloten en gepubliceerd. De (inter)nationale markt voor PIM en DAM systemen en de ontsluiting via eCommerce Solutions groeit hard en vanwege deze groei zoeken wij uitbreiding van ons team.

 

Jouw verantwoordelijkheid
Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van je verkoopdoelstellingen voor eCommerce Solutions (bijv. webshops). Dit doe je door uitbreiding bij bestaande klanten en het winnen van nieuwe klanten. Je past je kennis van de trends en ontwikkelingen in de eCommerce markt toe om klantbehoeften te analyseren en te vertalen in een gedegen advies. Je vertaalt jouw advies in een offerte op maat en weet je sales funnel om te zetten naar deals. Onze eCommerce solutions betreffen meestal de core business van onze klanten, dus hun belang en afhankelijkheid van ProPlanet is groot.

 

Wat we van je vragen
Jij bent een echte onderhandelaar die uitstekende overtuigingskracht inzet om tot een maximaal resultaat te komen. Jouw goed onderbouwde en duurzame acquisities dragen bij aan de vertrouwensrelatie met onze klanten. Je bent gefocust op het realiseren of overtreffen van je persoonlijke doelstellingen en ziet een target als een uitdaging. Je verkoopt op toegevoegde waarde en niet op prijs en je begrijpt dat onze oplossingen onze klanten moeten helpen om zelf meer te verkopen.

 

Daarnaast heb je:

 

 
  Een HBO-opleiding of denkniveau  
  Minimaal twee jaar bewezen sales ervaring in ICT / software   
  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (andere talen zijn een pré)   
  Rijbewijs B  
 

 

Wat we je bieden
ProPlanet is zowel in Nederland als internationaal actief binnen technische sectoren. Onze organisatiestructuur is plat en het ambitieniveau hoog. Onze gedeelde waarden zijn: humor, collegialiteit en kennisuitwisseling. Wij lunchen samen en sluiten iedere maand af met een borrel. Uiteraard bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zoek jij een leuke werkplek binnen een jong team? Dan willen we je graag leren kennen.

 

Mail je CV met een korte motivatie naar info@proplanet.nl en geef ‘Sollicitatie Sales Executive eCommerce Solutions' op als onderwerp. 

 

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)