t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

 

 

Ben jij onze nieuwe projectmanager?

Als projectmanager bij Proplanet ben jij de schakel tussen onze klanten en onze ontwikkelaars. Je bewaakt de planning en het budget van onze klantprojecten en zorgt dat het project op tijd gereed is voor productie.


Jouw taken in een notendop

  • Het begeleiden van projecten van A tot Z: voorbereiden, plannen, testen, opleveren.
  • Bewaken van planning en budgetten.
  • Communicatie met klanten, interne communicatie met ontwikkelaars.
  • Aansturen van team ontwikkelaars.


Nadat een project door onze commerciële afdeling is binnengehaald, komt het bij jou terecht. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van op maat gemaakte projecten voor onze klanten. Denk hierbij aan (b2b) webshops, koppelingen met diverse systemen en platformen, en configuratoren.


Wie ben jij?

Jij kunt goed overzicht bewaren en snel schakelen. Je weet wensen van onze klanten te vertalen naar functionele eisen en bent oplossingsgericht. Je communiceert makkelijk met klanten en met collega’s en staat sterk in je schoenen. Je hebt een positieve instelling en weet deze over te brengen naar je team. Je bent assertief en kunt goed zelfstandig werken. Affiniteit met techniek is een pré.


Dit biedt Proplanet jou

Proplanet is een ICT-bedrijf met een platte organisatiestructuur en hoge ambities. Daarbij bieden we je natuurlijk een goed salaris. Er wordt hard (samen)gewerkt aan zowel standaardproducten als maatwerkoplossingen voor zeer uiteenlopende (ook internationale) klanten, voornamelijk binnen de technische sectoren. Eigen initiatief wordt gewaardeerd, vooral als het wordt ingezet om gezamenlijke doelen te behalen. Bij Proplanet kun je hybride werken; thuiswerken kan, maar hoeft niet! We lunchen wekelijks samen en organiseren regelmatig leuke activiteiten.


Word jij onze nieuwe collega?

Denk jij in oplossingen en ben jij graag de schakel tussen diverse stakeholders? Werk je graag in een jong team samen met loyale collega's en herken jij jezelf in het profiel? Dan willen we je graag leren kennen en zou je zomaar eens onze nieuwe collega kunnen zijn. Zie jij een baan bij Proplanet ook wel zitten? Mail dan je CV met een korte motivatie naar info@proplanet.nl. Wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je ons ook bellen op +31 (0)73 513 06 37.