t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

 

 

banner_middel

Beheer eenvoudig hoge kwaliteit productinformatie

ProPlanet is een toonaangevend ICT-bedrijf gespecialiseerd in data oplossingen en 3D technologie en heeft zeer specialistische kennis van zoekprocessen in combinatie met ontwerp- en verkoopprocessen. Deze kennis maakt van ProPlanet je ideale partner op het gebied van Product Informatie Management systemen, Digital Asset Management en 3D-oplossingen.


Onze specialismen inzetten, scherp blijven op technische aspecten en onze producten continu verbeteren. Zo willen we de meest gebruiksvriendelijke software ontwikkelen,de processen bij klanten vereenvoudigen en maximale efficiency realiseren. 

icon_plane

Vliegende start


Usability is een belangrijk uitgangspunt voor de ontwikkeling van software. Zo maak je altijd een vliegende start:

Zeer gebruiksvriendelijke interfaces en optimale performance

Intuïtieve bediening, een cursus of training is niet nodig
​​​​​​​
Eenvoudig online installeren en direct aan de slag
icon_share

Eenvoudig delen


Eenvoudig (product-)informatie delen is essentieel in onze software:
Geautomatiseerd bestanden uitwisselen tussen systemen

Je data eenvoudig delen met gebruikers en afnemers
​​​​​​​
Altijd dezelfde actuele informatie in al je systemen en publicaties
icon_cloud

In de cloud


ProPlanet software wordt als online dienst aangeboden (SaaS). Je betaalt niet voor de aanschaf maar voor het gebruik ervan. Welkom in de cloud:

Minimale investeringskosten en per maand aanpasbaar

Je data staat veilig in de cloud en is overal online toegankelijk
​​​​​​​
Je gebruikt de laatste versie, de software is altijd up-to-date

Product Informatie Management

Het beheren van grote hoeveelheden rijke productinformatie, vooral in een online omgeving, is voor veel organisaties een enorme uitdaging. Productinformatie komt binnen via verschillende bronnen en wordt vaak beheerd, geclassificeerd en verrijkt in verschillende databases. Product Informatie Management (PIM) biedt hiervoor de uitkomst omdat je in een PIM-systeem alle productinformatie, binnen één platform en op een efficiënte manier, beheert. 


Product Informatie Management ontstaat bij de producent. Het doel is dat alle volgende schakels in de keten deze informatie kunnen overnemen en verrijken met hun eigen specifieke informatie. DataProcessor TJ maakt deze ketenintegratie mogelijk. Met DataProcessor TJ wordt het artikelbestand zodanig gestructureerd, geclassificeerd en verrijkt dat het de ideale basis vormt voor catalogi, online zoekmachines en logistieke systemen.
​​​​​​​plaat import_enrich_publishDataProcessor TJ vormt het fundament van het Product Informatie Systeem
Is volledig ingericht op het classificeren van artikelen volgens de ETIM classificatie, inclusief ETIM-dynamische classificatie en ETIM-MC
Ondersteunt alle nationale- en internationale standaarden op het gebied van artikelinformatie-uitwisseling. Exports in PAB en BMEcat zijn opgenomen in de Standaard-versie
Is geschikt voor zowel kleine als zeer grote artikelbestanden en bovendien toepasbaar in alle schakels van de handelskolom
Is taalonafhankelijk en kan direct gekoppeld worden aan diverse back-office systemenNieuwsgierig naar DataProcessor TJ? Vraag een demo aan!
Neem voor meer informatie over DataProcessor TJ contact met ons op via mail salespim@proplanet.nl of telefoon +31(0)73 513 06 37.


​​​​​​​

Digital Asset Management

In EezyBridge zijn bijna alle handelingen met betrekking tot het zoeken, wijzigen, gebruiken en delen van assets,

teruggebracht tot enkele eenvoudige functies in één applicatie.De explosieve groei van het (mobiele)internet en de constante toename van de diversiteit aan media maken het steeds ingewikkelder om je bedrijf, merk en producten onder de aandacht van je doelgroep te brengen én te houden. Alle digitale bestanden die hier aan bijdragen zijn belangrijke assets die je effectief wilt beheren. EezyBridge is het Digital Asset Management Systeem van ProPlanet. 

​​​​​​​

scherm


In EezyBridge worden assets sneller gevonden en kunnen daardoor effectiever worden ingezet.


Blader door collecties of zoek over hiërarchische mappen heen

Minimaliseer het aantal zoekresultaten door te filteren op type asset, collectie en/of tag(s), formaat, afmeting en/of uploader

Maak slimme selecties door filters te combineren

Voeg tags toe aan selecties, bijvoorbeeld ten behoeve van campagnes of specifieke toepassingen
​​​​​​​
Neem voor meer informatie over Eezybridge contact met ons op via info@eezybridge.com of +31 (0)73 513 06 37.

Nieuws


22 februari 2022

Het belang van up-to-date en volledige productinformatie


door James Whateley

Online verkopen? Weet jij wat het belang is van complete en actuele product informatie? Zo niet, dan hebben we nieuws… consumenten zullen jouw producten niet kopen zonder volledige productinfo. En dit is waarom!


14 februari 2022

Hoe verklein je de ecologische voetafdruk van jouw organisatie?


door James Whateley

We weten allemaal dat het afhandelen van productretouren veel tijd en geld kost. Maar heb je al eens nagedacht over de impact van retouren op jouw ecologische voetafdruk? Het implementeren van een Product Information Management (PIM) systeem kan jouw organisatie helpen bij het verminderen van de CO2-uitstoot en tegelijk je winst vergroten.


01 juni 2021

ProPlanet introduceert het online trainingsplatform: ProPlanet Academy


Nieuws

ProPlanet introduceert een nieuwe dienst: ProPlanet Academy. Met het online trainingsplatform helpt ProPlanet haar klanten om het maximale uit het PIM-systeem DataProcessor te halen. Gebruikers kunnen wanneer het hen uitkomt en in hun eigen tempo de softwaretrainingen volgen.

Vacatures


23 mei 2022

Allround Marketeer


fulltime

Als allround marketeer bij Proplanet en Saninet draag jij zorg voor alle communicatie rondom Proplanet en Saninet. Je komt terecht in een bedrijf dat al ruim 20 jaar actief is in de softwarebranche, met flinke ambities om te groeien in binnen- en buitenland. Aan jou de taak om Proplanet en Saninet zichtbaar te maken onder de doelgroep: bedrijven in de installatiebranche en sanitairwereld.


22 april 2022

Projectmanager


32-40 uur

Als projectmanager bij Proplanet ben jij de schakel tussen onze klanten en onze ontwikkelaars. Je bewaakt de planning en het budget van onze klantprojecten en zorgt dat het project op tijd gereed is voor productie.


11 april 2022

.NET ontwikkelaar PIMs


fulltime

Als C# Developer bij Proplanet bouw je mee aan onze belangrijkste producten: DataProcessor TJ (Product Informatie Management), EezyBridge (Digital Asset Management) en maatoplossingen voor onze klanten.