t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

 

banner_klein

nieuwe functionaliteiten


​​​​​​​DataProcessor TJ in 4 stappen

Het beheren van grote hoeveelheden rijke productinformatie, vooral in een online omgeving, is voor veel organisaties een enorme uitdaging. Productinformatie komt binnen via verschillende bronnen en wordt vaak beheerd, geclassificeerd en verrijkt in verschillende databases. Product Informatie Management (PIM) biedt hiervoor de uitkomst omdat je in een PIM-systeem alle productinformatie, binnen één platform en op een efficiënte manier, beheert.


DataProcessor TJ is de kern van het PIM-systeem van ProPlanet.

In DataProcessor TJ kun je artikelbestanden importeren, classificeren, verrijken en vervolgens publiceren in online of offline media of exporteren. 
features_import
iconimport


importeren ...

features_classificatie
iconclassificatie


classificatie ...

features_verrijken
iconstartpaginaDPTJ


verrijken ...

features_delen
iconshare


publiceren ...

​​​​​​​meer informatie of een abonnement afsluiten?Meer informatie over DataProcessor TJ vind je ook op het dataProcessor portaal www.dataprocessor.nl. Of neem contact met ons op via mail: salespim@proplanet.nl of telefoon: +31(0)73 513 06 37.​​​​​​​

what's new?


DPTJ_190318

29 januari 2019


2BA evenement “Kent u PIM al?"

27 maart 2019


Maak je gebruik van de Excel data-aanlevertools voor de aanlevering van artikelgegevens aan het 2BA, dan wordt 2019 voor jou het jaar om over te stappen op PIM. Na 2019 worden deze Excel-tools namelijk niet meer door 2BA ondersteund vandaar dat dataleveranciers worden opgeroepen om over te stappen op een ProductInformatieManagement-Systeem (PIM). 


DataProcessor TJ, het PIM-systeem van ProPlanet, is gebouwd op meer dan 20-jaar PIM-ervaring. Hoe makkelijk het is laten we je graag zien op 27 maart a.s.. 


Nieuwsgierig geworden en eerder al een demo-aanvragen?
Wil je meer weten over het evenement? Ga naar www.2ba.nl >>DPTJ_190318

17 december 2018


Masterclass DataProcessor TJ


Op 10 december j.l. vond de eerste masterclass 'Meters maken met DataProcessor TJ' plaats. Zo'n 14 gebruikers kregen nieuwe inzichten over het werken met DataProcessor TJ door de uitleg van trainer Joey maar vooral ook door met elkaar ervaringen uit te wisselen. Al met al was het een zeer geslaagde dag die door de deelnemers ook hoog werd beoordeeld (gemiddeld zelfd met een 8,9). Vanwege de grote belangstelling is onlangs besloten om dezelfde masterclass op 6 februari te herhalen. Voor deze masterclass zijn slechts een paar plaatsen beschikbaar.


Meld je hier aan >>Masterclass DataProcessor TJ


DPTJ_190318

29 oktober 2018


Naar een geolied ETIM-geoptimaliseerd PIM-systeem


Van een verzameling Word en Excel documenten naar een goed georganiseerd PIM systeem. Lees hoe het werk voor ETIM-UK de productinformatie van Venture Lighting transformeerde. 

In deze case study vertelt Clive Riddell hoe EDA Venture hielp om te komen tot een 'geolied' ETIM-geoptimaliseerd PIM-systeem. En de rol die ProPlanet daarin speelde. 


Lees verder >>