t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

 

banner_klein


​​​​​​​DataProcessor TJ in 4 stappen

Het beheren van grote hoeveelheden rijke productinformatie, vooral in een online omgeving, is voor veel organisaties een enorme uitdaging. Productinformatie komt binnen via verschillende bronnen en wordt vaak beheerd, geclassificeerd en verrijkt in verschillende databases. Product Informatie Management (PIM) biedt hiervoor de uitkomst omdat je in een PIM-systeem alle productinformatie, binnen één platform en op een efficiënte manier, beheert.


DataProcessor TJ is de kern van het PIM-systeem van ProPlanet.

In DataProcessor TJ kun je artikelbestanden importeren, classificeren, verrijken en vervolgens publiceren in online of offline media of exporteren. 
features_import
iconimport


importeren ...

features_classificatie
iconclassificatie


classificatie ...

features_verrijken
iconstartpaginaDPTJ


verrijken ...

features_delen
iconshare


publiceren ...

nieuwe functionaliteiten


​​​​​​​meer informatie of een abonnement afsluiten?

Meer informatie over DataProcessor TJ vind je ook op het dataProcessor portaal www.dataprocessor.nl. Of neem contact met ons op via mail: salespim@proplanet.nl of telefoon: +31(0)73 513 06 37.
what's new?


DPTJ_120418

12 april 2018


Online werken in DataProcessor TJ


De productdata in DataProcessor TJ is nu ook online benaderbaar via vrijwel alle gangbare browsers. Met partners in de keten artikelgegevens delen, was nog nooit zo eenvoudig. installatie van de software is immers niet nodig. Geef partners via een beveiligde login beperkte toegang tot de database in DataProcessor TJ. Ze loggen online in en voegen hun artikelinformatie direct, online toe aan de database. Dus geen gedoe met het uitwisselen van bestanden en je maakt allemaal gebruik van dezelfde classificatie.


Neem voor meer informatie contact met ons op via salespim@proplanet.nl of

+31(0)73 513 06 37

DPTJ_190318

19 maart 2018


PIM, DAM of MAM?


EDA (Electrical Distributors Association) vertegenwoordigt electrotechnische groothandels en fabrikanten in het Verenigd Koninkrijk. De gezamenlijke EDA-leden beslaan zo'n 80% van de markt. Op de website van ETIM UK geeft EDA's David Bates (Project Manager ETIM UK) uitleg over de  verschillende systemen voor het managen van productinformatie (PIM, DAM and MAM) en hoe ze samenwerken. Ter illustratie refereert hij naar de verbinding tussen EezyBridge (DAM) en DataProcessor TJ (PIM).


naar het artikel >>

14 februari 2018


DataProcessor TJ klaar voor FESAH-data


FESAH behartigt de belangen van groothandelaren in sanitair- en verwarmingstechnieken in België. FESAH is mede opgericht om de uitwisseling van artikelinformatie binnen de branche te stroomlijnen. Via de FESAH-datapool kunnen groothandels en fabrikanten geclassicificeerde en verrijkte artikelinformatie uitwisselen. 
De artikelinformatie die via deze FESAH-datapool wordt aangeleverd kan standaard in DataProcessor TJ worden geïmporteerd en geëxporteerd.


Neem voor meer informatie contact met ons op via salespim@proplanet.nl of +31(0)73 513 06 37