t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

banner_klein - Copy 2

Inside Sales Representative

Laat jij het salesproces graag op rolletjes lopen? Zorg jij ervoor dat onze klant op een correcte manier wordt voorzien van de juiste informatie? Schakel je graag tussen verschillende afdelingen en weet je daarbij het overzicht te behouden? Lees dan snel verder!Locatie          : Europalaan 12 ’s-Hertogenbosch
Contact        : info@proplanet.nl


Wie zijn wij?
ProPlanet is een toonaangevend ICT-bedrijf gespecialiseerd in data oplossingen en 3D technologie en heeft zeer specialistische kennis van zoekprocessen in combinatie met ontwerp- en verkoopprocessen.  ProPlanet ontwikkelt gebruiksvriendelijke software op het gebied van Product Informatie Management (PIM) en Digital Asset Management (DAM) systemen en biedt daarnaast intelligente e-Commerce oplossingen waarin PIM en DAM data worden ontsloten en gepubliceerd. De markt voor PIM en DAM systemen groeit hard en vanwege deze groei zoeken wij uitbreiding van ons team met een Inside Sales Representative.


Jouw verantwoordelijkheid

Inside Sales Representative is een veelzijdige commerciële functie waarin de communicatie met de klant centraal staat. Als spin in het web werk je samen met verschillende afdelingen binnen ProPlanet. Elke dag ziet er anders uit op de Sales afdeling, er komen veel verschillende cases langs waardoor je in korte tijd veel kunt leren en op commercieel vlak kunt groeien.
Samen met marketing en sales bedenken we verschillende klantcontact momenten en voeren deze uit. Wat dacht je van een webinar, een seminar, of een workshop? Met een overdosis energie en ambities groei je mee met ons mooie bedrijf.


Wat we van je vragen

Jij gaat moeiteloos mee in verandering want je bent flexibel en werkt graag in een dynamische omgeving. Een hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een proactieve houding en bent klant- en servicegericht. Met je analytisch vermogen weet je moeiteloos commerciële kansen te herkennen.


Bovendien:
Heb je een afgeronde mbo- niveau 4 opleidingSpreek en schrijf je goed Nederlands en Engels. Duits zou helemaal super zijn!

Is je commerciële ervaring en affiniteit met software een pré

Werk je graag onder druk


Wat we doen
Onze e-Commerce oplossingen betreffen klant specifieke oplossingen zoals oa. webshops/-sites, 3d-configuratoren, e-catalogi voor zowel multinationals als lokaal georganiseerde bedrijven. Er zal altijd sprake zijn van een combinatie van één van de volgende ProPlanet softwareproducten:   Product Information Management (PIM): DataProcessor TJ centraliseert het beheer van over verschillende databases verspreide productinformatie 
Digital Asset Management (DAM): Eezybridge documentbeheer vereenvoudigt het zoeken, wijzigen en delen van digitale assets zoals documenten en foto’s
SaniNet: Een professionele 3D-sanitairontwerpomgeving voor sanitair specialisten, interieurontwerpers en installateurs


Wat we je bieden

ProPlanet is een dynamisch en groeiend internationaal bedrijf met korte lijnen en zowel in Nederland als internationaal actief binnen technische sectoren. Onze organisatiestructuur is plat en het ambitieniveau hoog. Onze gedeelde waarden zijn: humor, collegialiteit en kennisuitwisseling. Wij lunchen samen en sluiten iedere maand af met een borrel. Uiteraard bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en begeleiding en aandacht voor persoonlijke groei. Zoek jij een leuke werkplek binnen een jong team? Dan willen we je graag leren kennen.


Mail je CV met een korte motivatie naar info@proplanet.nl en geef ‘Sollicitatie Inside Sales Representative’ op als onderwerp. 


(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)