t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

banner_klein - Copy 4

Projectleider eCommerce Solutions

Ligt jouw passie bij het bouwen van maatwerk webshops en internetoplossingen? Zorg jij dat er binnen budget en op tijd geleverd wordt?

Dan ben jij de projectleider waar wij naar zoeken.Locatie          : 's-Hertogenbosch
Contact        : info@proplanet.nl


Wie zijn wij?
ProPlanet is een toonaangevend ICT-bedrijf gespecialiseerd in data oplossingen en 3D technologie en heeft zeer specialistische kennis van zoekprocessen in combinatie met ontwerp- en verkoopprocessen.  ProPlanet ontwikkelt gebruiksvriendelijke software op het gebied van Product Informatie Management (PIM) en Digital Asset Management (DAM) systemen en biedt daarnaast intelligente e-Commerce oplossingen waarin PIM en DAM data worden ontsloten en gepubliceerd. De markt voor e-Commerce oplossingen rondom PIM en DAM systemen groeit hard en vanwege deze groei zoeken wij uitbreiding van ons team.

Jouw verantwoordelijkheid
Als projectleider eCommerce ben jij verantwoordelijk voor het succes van de implementatie van onze eCommerce oplossingen bij onze klanten. Je staat met één been in het projectteam aan de klantzijde en met het andere in de ProPlanet organisatie. Op basis van jouw projectplan zorg je dat er op tijd, binnen budget en naar specificatie wordt opgeleverd. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de klant.

Wat we van je vragen
Jij bent de spil tussen het projectteam van de klant en onze mensen. Je zet jouw inlevingsvermogen in om klantgericht en doeltreffend problemen op te lossen. Vanzelfsprekend ben je flexibel, stressbestendig en accuraat. Je gebruikt die eigenschappen om de planning gedurende de implementatie te bewaken.

Daarnaast heb je:Een HBO-opleiding richting ICT of vergelijkbaar

Een grote mate van zelfstandigheid in combinatie met uitmuntende communicatieve vaardigheden

Affiniteit met webshops en internetoplossingen; kennis van SQL is een pré

Rijbewijs B

Minimaal 3 jaar bewezen ervaring in een vergelijkbare functie, kennis van Project Management methodieken en ben je goed in stakeholder management


Wat we doen
Onze e-Commerce oplossingen betreffen klant specifieke oplossingen zoals oa. webshops/-sites, 3d-configuratoren, e-catalogi voor zowel multinationals als lokaal georganiseerde bedrijven. Hierbinnen zal er altijd sprake zijn van een combinatie van één van de volgende ProPlanet software producten:
Product Information Management (PIM): DataProcessor TJ, centraliseert het beheer van over verschillende databases verspreide productinformatie
Digital Asset Management (DAM): Eezybridge documentbeheer vereenvoudigt het zoeken, wijzigen en delen van digitale assets zoals documenten en foto’s

SaniNet: een professionele 3D-sanitairontwerpomgeving voor sanitair specialisten, interieurontwerpers en installateurs


Wat we je bieden
ProPlanet is zowel in Nederland als internationaal actief binnen technische sectoren. Onze organisatiestructuur is plat en het ambitieniveau hoog. Onze gedeelde waarden zijn: humor, collegialiteit en kennisuitwisseling. Wij lunchen samen en sluiten iedere maand af met een borrel. Uiteraard bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zoek jij een leuke werkplek binnen een jong team? Dan willen we je graag leren kennen.

Mail je CV met een korte motivatie naar info@proplanet.nl en geef 'Sollicitatie Projectleider e-Commerce Solutions' op als onderwerp.


(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)​​​​​​​