t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

banner_klein - Copy 4

 Blog & News


19 mei 2020

Introducing Wayne Jarvis

Welcome Wayne
Vanaf vandaag zal Wayne Jarvis als Business Developer voor het Verenigd Koninkrijk relaties opbouwen met Britse distributeurs, leveranciers en fabrikanten in de elektrische industrie.
10 februari 2020

ProPlanet onderdeel van de Dimensys Groep

Aandelenoverdracht
Met trots kondigen wij aan dat onlangs een aandelenoverdracht heeft plaats gevonden waardoor ProPlanet onderdeel is geworden van de Dimensys Groep.
18 december 2019

Nieuwe collega's gezocht

5 vacatures
Om het nieuwe jaar goed te beginnen, zijn we op zoek naar 5 nieuwe collega's voor diverse functies. Het betreft de volgende functies:
Customer Support Medewerker
Sales Executive eCommerce Solutions
Projectleider eCommerce Solutions
Sales Executive Software Solutions
Projectleider Software Solutions
26 maart 2019

Excel - PIM - 2ba

DataProcessor Lite
Dataprocessor Lite werd speciaal ontwikkeld voor fabrikanten die gebruik maken van de Excel-tools voor het aanleveren van artikeldata aan 2ba. DataProcessor Lite is een PIM-systeem waarmee je in 2 slagen artikeldata vanuit Excel omzet naar een artikelbestand dat je ook na 2019 nog kunt aanleveren aan 2ba.
29 januari 2019

2BA Evenement "Kent u PIM al?"

27 maart 2019
Maak je gebruik van de Excel data-aanlevertools voor de aanlevering van artikelgegevens aan het 2BA, dan wordt 2019 voor jou het jaar om over te stappen op PIM.
17 december 2018

Masterclass DataProcessor TJ

Op 10 december j.l. vond de eerste masterclass 'Meters maken met DataProcessor TJ' plaats. Zo'n 14 gebruikers kregen nieuwe inzichten over het werken met DataProcessor TJ door de uitleg van trainer Joey maar vooral ook door met elkaar ervaringen uit te wisselen.
03 december 2018

Fijne feestdagen

afwijkende openingstijden
Rondom Sinterklaas, kerstmis en de jaarwisseling hanteren wij afwijkende openingstijden. Bekijk de aangepaste tijden in het schema. We wensen je alvast fijne feestdagen!
29 oktober 2018

Naar een geolied ETIM-geoptimaliseerd PIM-systeem

Van een verzameling Word en Excel documenten naar een goed georganiseerd PIM systeem. Lees hoe het werk voor ETIM-UK de productinformatie van Venture Lighting transformeerde.
19 oktober 2018

Samenwerking ETIM UK/EDA en ProPlanet

ETIM UK/EDA gelooft dat een PIM-systeem cruciaal is voor een gedegen productdata management en ontwikkelde daarom samen met ProPlanet een PIM-propositie voor de leden van ETIM UK/EDA.
12 oktober 2018

Nieuwe online functionaliteiten in DataProcessor TJ

Onlangs zijn weer een aantal nieuwe online functionaliteiten toegevoegd aan DataProcessor TJ. Het betreft onder andere nieuwe plugins voor BMEcat 3.1 en 4, inclusief Maritieme velden en ETIM MC.
11 juni 2018

Koninklijke Oosterberg

Op 2 juni j.l. vierde Oosterberg het 125-jarige bestaan. Een feestelijkheid die nog extra werd opgeluisterd toen Burgemeester Vermeulen van Zutphen namens Zijne Majesteit Koning Willem Alexander Oosterberg het predicaat 'Koninklijk' toekende en de bijbehorende oorkonde overhandigde aan algemeen directeur Flip Oosterberg. Wij feliceren de directie en medewerkers van Oosterberg heel hartelijk met deze koninklijke erkenning en hopen nog lange tijd met Koninklijke Oosterberg zaken te mogen doen.
12 april 2018

Online werken in DataProcessor TJ

De productdata in DataProcessor TJ is nu ook online benaderbaar via vrijwel alle gangbare browsers. Met partners in de keten artikelgegevens delen, was nog nooit zo eenvoudig. Installatie van de software is immers niet nodig. Geef partners via een beveiligde login beperkte toegang tot de database in DataProcessor TJ. Ze loggen online in en voegen hun artikelinformatie direct, online toe aan de database. Dus geen gedoe met het uitwisselen van bestanden en je maakt allemaal gebruik van dezelfde classificatie.
19 maart 2018

PIM, DAM of MAM?

EDA (Electrical Distributors Association) vertegenwoordigt electrotechnische groothandels en fabrikanten in het Verenigd Koninkrijk. De gezamenlijke EDA-leden beslaan zo'n 80% van de markt. Op de website van ETIM UK geeft EDA's David Bates (Project Manager ETIM UK) uitleg over de  verschillende systemen voor het managen van productinformatie (PIM, DAM and MAM) en hoe ze samenwerken.
26 februari 2018

DataProcessor TJ ondersteunt GS1 DIY

GS1 Nederland biedt een centrale bron voor het uitwisselen van artikelgegevens in o.a. de doe-het-zelf-sector. In GS1 Data Source legt de leverancier op een gestandaardiseerde manier productgegevens van haar artikelen vast zodat afnemers daarover kunnen beschikken. Naast de ETIM- en UNSPSC-classificaties wordt ook GS1 DIY standaard in DataProcessor TJ ondersteund.
14 februari 2018

DataProcessor TJ klaar voor FESAH-data

FESAH behartigt de belangen van groothandelaren in sanitair- en verwarmingstechnieken in België. FESAH is mede opgericht om de uitwisseling van artikelinformatie binnen de branche te stroomlijnen.
08 februari 2018

De tegelbibliotheken staan standaard aan

Gebruikers van de professionele versie van SaniNet Easy kunnen gebruik maken van de speciale merkbibliotheek voor tegels. Voorheen moest je hiervoor de merkbibliotheek aanzetten in je accountsettings. Om het gebruikers makkelijker te maken is dit omgedraaid en staat de merkbibliotheek standaard aan. Wil je geen gebruik maken van de merkbibliotheek voor tegels? Log dan in op de site, ga naar je accountgegevens en zet de merkbibliotheek voor tegels uit.
29 januari 2018

Gebruikersrechten toekennen

Dat je in EezyBridge aan verschillende gebruikers, verschillende rechten kunt toekennen is niet nieuw. Maar nu kun je ook voor elke collectie apart verschillende rechten toekennen per gebruiker.
Dat is wel zo handig als bijvoorbeeld verschillende gebruikers werken voor verschillende productlijnen. Bovendien wordt het aantal getoonde assets per gebruiker al beperkt wat het visueel zoeken makkelijker maakt.
25 januari 2018

SaniNet gratis een week lang proberen?

Professionele sanitairspecialisten kunnen SaniNet een week lang gratis uitproberen. Met de SaniNet Demo heb je op één IP-adres, een week lang, kostenloos, toegang tot de Professional-versie van SaniNet.
18 januari 2018

ETIM: dynamische publicatie

Met de dynamische publicatie komt ETIM tegemoet aan de behoefte van de markt aan meer flexibiliteit in de classificatie. Door te anticiperen op de volgende officiële publicatie kan sneller worden ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen. ETIM Nederland exporteert elke dag een nieuw dynamisch publicatiebestand met de tot dan toe aangepaste of nieuwe klassen. DataProcessor TJ ondersteund de dynamische ETIM classificatie, via de scheduler kunnen gebruikers een eigen frequentie van verwerking instellen.
07 januari 2018

Probeer EezyBridge 2 weken gratis

EezyBridge biedt één systeem voor het zoeken, wijzigen, gebruiken en delen van digitale assets.
Wil je EezyBridge uitproberen? Vraag dan nu je demo-versie aan.
12 december 2017

Nieuw in EezyBridge: FTP-client

Met een FTP-client (File Transfer Protocol) breng je een verbinding tot stand met een FTP-server, waardoor je bestanden van die server kunt ontvangen en naar die server kunt verzenden.
Met de FTP-client in EezyBridge kun je assets direct en veilig uploaden vanuit je eigen verkenner. Vooral als je in één keer grotere aantallen assets wilt uploaden is dit erg handig en bovendien ook veel sneller.
12 december 2017

Bekijk een badkamerontwerp in VR

Virtual Reality biedt een digitaal gesimuleerde en geanimeerde werkelijkheid. Om een virtuele wereld binnen te stappen maak je gebruik van een speciale VR-bril. Met de SaniNet Viewer en de SaniNet Viewer App kun je een in SaniNet gemaakt 3D-badkamerontwerp bekijken én beleven in Virtual Reality. Met de Oculus Rift of HTC Vive VR-bril of met je eigen smartphone en een smartphone VR-bril.