t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

 

banner_klein

ProPlanet timeline

overons_tijdlijn
by ProPlanet ...

Over ons


ProPlanet is sinds 2000 een toonaangevend ICT-bedrijf gespecialiseerd in data oplossingen en 3D technologie en heeft zeer specialistische kennis van zoekprocessen in combinatie met ontwerp- en verkoopprocessen. Deze kennis maakt ProPlanet je ideale partner op het gebied van Product Informatie Management systemen, Digital Asset Management en 3D-oplossingen.


Onze specialismen inzetten, scherp blijven op technische aspecten en onze producten continu verbeteren... Zo willen we de meest gebruiksvriendelijke software ontwikkelenen,  de processen bij klanten vereenvoudigen en maximale efficiency realiseren.

vliegtuig

vliegende start ...


usability is een belangrijk uitgangspunt voor de ontwikkeling van software. Zo maak je altijd een vliegende start:zeer gebruiksvriendelijke interfaces en optimale performance

intuïtieve bediening, een cursus of training is niet nodig
​​​​​​​
eenvoudig online installeren en direct aan de slag
delenSM

eenvoudig delen ...


eenvoudig (product-)informatie delen is essentieel in onze software:geautomatiseerd bestanden uitwisselen tussen systemen

je data eenvoudig delen met gebruikers en afnemers
​​​​​​​
​​​​​​​altijd dezelfde actuele informatie in al je systemen en publicaties
cloud

in de cloud ...


ProPlanet software wordt als online dienst aangeboden (SaaS). Je betaalt niet voor de aanschaf maar voor het gebruik ervan. Welkom in de cloud:

minimale investeringskosten en per maand aanpasbaar

je data staat veilig in de cloud en is overal online toegankelijk
​​​​​​​
je gebruikt de laatste versie, de software is altijd up-to-date

partnership

Goede controle over het assortiment is je core-business, softwareontwikkeling is dat niet. Besteed je de softwareontwikkeling rondom het assortiment uit, dan wil je een partner waarmee je snel kunt schakelen en die begrijpt waar je het over hebt. Wij investeren in onze relaties en hebben bewezen een gedegen en betrouwbare partner te zijn. een greep uit onze opdrachtgevers: