t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl


Al meer dan 20 jaar stelt Proplanet fabrikanten, groothandels en detailhandelaren in staat om gemakkelijk productinformatie te beheren, te verrijken en te delen binnen de toeleveringsketen.


DataProcessor is een centraal cloud based PIM-systeem. Deze oplossing stelt bedrijven in staat om hoge kwaliteit productinformatie te beheren, te verrijken en te delen. Importeer eenvoudig productinformatie uit verschillende bronnen en verbeter de informatie door classificaties toe te voegen zoals ETIM, ETIM Dynamic, ETIM MC, UNSPSC en GS1. Met DataProcessor delen bedrijven productinformatie binnen de supply chain en publiceren deze informatie in webshops, datafeeds, datapools, catalogi of naar exportformaten. Denk hierbij aan BMEcat, Excel, XML, et cetera.
​​​​​​​

Product Informatie Management

Het beheren van grote hoeveelheden rijke productinformatie, vooral in een online omgeving, is voor veel organisaties een enorme uitdaging. Productinformatie komt binnen via verschillende bronnen en wordt vaak beheerd, geclassificeerd en verrijkt in verschillende databases.


Product Informatie Management (PIM) biedt hiervoor de uitkomst omdat je in een PIM-systeem alle productinformatie, binnen één platform en op een efficiënte manier, beheert. DataProcessor TJ vormt de basis van het product informatie management systeem.


Het is volledig ingericht op het classificeren van artikelen volgens de ETIM classificatie, inclusief ETIM-dynamische classificatie en ETIM-MC.

Het ondersteunt alle nationale- en internationale standaarden op het gebied van artikelinformatie-uitwisseling. Exports in PAB en BMEcat zijn opgenomen in de standaard versie.

Het is geschikt voor zowel kleine als zeer grote artikelbestanden en bovendien toepasbaar in alle schakels van de handelskolom.

Het is taalonafhankelijk en kan direct gekoppeld worden aan diverse back-office systemen.


Nieuwsgierig naar DataProcessor TJ? Neem voor meer informatie of een demo contact met ons op via mail salespim@proplanet.nl of telefoon +31(0)73 513 06 37.​​​​​​​Hoe het werkt: Importeren, verrijken & publiceren

Product Informatie Management ontstaat bij de producent. Het doel is dat alle volgende schakels in de keten deze informatie kunnen overnemen en verrijken met hun eigen specifieke informatie.


DataProcessor TJ maakt deze ketenintegratie mogelijk. Met DataProcessor TJ wordt het artikelbestand zodanig gestructureerd, geclassificeerd en verrijkt dat het de ideale basis vormt voor catalogi, online zoekmachines en logistieke systemen.

De artikeldata, bijvoorbeeld uit het ERP-systeem, wordt geïmporteerd in DataProcessor TJ. Vrijwel alle bestandsformaten kunnen worden geïmporteerd.In DataProcessor TJ wordt de artikeldata geclassificeerd volgens de ETIM- en/of UNSPSC-classificatie en verrijkt met technische- en logistieke gegevens.De artikeldata kan nu zowel online (webshop, datafeed, app) als offline (catalogus, datasheet) gepubliceerd worden. Exports, ook naar andere systemen, zijn in vrijwel alle bestandsformaten mogelijk.

Een greep uit de functionaliteiten

 

Waarom DataProcessor TJ?

Eenvoudig importeren, classificeren en exporteren


DataProcessor TJ biedt een gebruiksvriendelijke interface en een goede performance. 


  Intuïtieve bediening.


  Koppel eigen artikel-bestanden aan die van leveranciers of afnemers met matching routines.


  Direct exporteren naar PAB, INSBOU en BMEcat-formaten.


  Eenvoudig product-informatie classificeren in ETIM, ETIM MC, Dynamische ETIM, UNSPC en GSI Data Source.

Eén centrale databronHet PIM-systeem biedt één centrale bron voor het beheren, classificeren en verrijken van productinformatie. 

  Alle productinformatie is centraal inzichtelijk en te beheren.


  In al uw systemen en voor al uw publicaties wordt dezelfde actuele informatie gebruikt.


  Beheer al uw artikeldata  in alle gewenste talen.

In de cloudDataProcessor is 'Software as a Service': Je opent het PIM-systeem via de webbrowser en kunt direct aan de slag.

  Het PIM-systeem is altijd up-to-date.


  De software staat in de cloud en is dus overal toegankelijk via het internet.


  Betaal geen eenmalige aanschafkosten, maar enkel voor het gebruik.


  Ongelimiteerde opslagcapaciteit.

Vraag meer informatie of een demo aan

Wil je meer informatie over de functionaliteiten of prijzen van DataProcessor TJ? 


Neem voor meer informatie of een live demo
contact met ons op via salespim@proplanet.nl of +31(0)73 513 06 37.
Aanbieding: DataProcessor TJ + GS1 moduleBlog & nieuws

Hoe genereer je automatisch productomschrijvingen voor jouw webshop?


Het succes van een webshop staat of valt met goede productomschrijvingen. Maar hoe ga je dit realiseren als er – pak ‘m beet - 235.845 artikelen in je winkel liggen?


Lees de blog > 

De ervaringen van Venture Lightning met de start van haar ETIM-reis


Clive Riddell is technisch manager en vertelt hoe hij samen met EDA begon aan de ETIM-reis. Lees hoe Venture Lightning Word- en Excel-documenten verruilde voor een geolied product informatie management proces. 


Lees het klantverhaal > 

5 voordelen van een datapool in combinatie met PIM


Clive Riddell is technisch manager en vertelt hoe hij samen met EDA begon aan de ETIM-reis. Lees hoe Venture Lightning Word- en Excel-documenten verruilde voor een geolied product informatie management proces. 


Lees het klantverhaal >