t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

 

nieuwe functionaliteiten


een ontwerp in 3D in 5 stappen

SaniNet Easy is speciaal ontwikkeld voor sanitairspecialisten, voor installateurs met of zonder showroom en voor interieur ontwerpers.


In 5 stappen ontwerp je een badkamer met dit op videogame-technologie gebaseerde programma. 
features_stap1
stap1_ruimte_selecteren_BL_nieuw


vorm bepalen ...

features_stap2
stap2_inrichten_BL_nieuw


inrichten ...

features_stap3
stap3_betegelen_BL_nieuw


betegelen ...

features_stap4
stap4_sfeer_in3D_bol


bekijken in 3D ...

features_stap5
stap5_maatvoering_BL_nieuw


maatvoering ...

SaniNet gratis een week lang proberen?

Professionele sanitairspecialisten kunnen SaniNet een week lang gratis uitproberen. Met de SaniNet Demo heb je op één IP-adres, een week lang, kostenloos, toegang tot de Professional-versie van SaniNet. Na 1 week wordt je SaniNet-account automatisch beëindigd. Wil je SaniNet ook na de proefperiode blijven gebruiken? Zet je demo-versie dan voor het einde van de proefperiode om naar een abonnement, je gegevens en modelbadkamers blijven dan bewaard. Let op: De demo is alleen beschikbaar voor zakelijke gebruikers. Vraag hier de gratis demo aan.meer informatie of een abonnement afsluiten?

Meer informatie over SaniNet vind je ook op het SaniNet portaal www.saninet.eu. Of neem contact met ons op via mail: sales@saninet.eu of telefoon: +31(0)73 631 46 89.what's new?


SN_250118


8 februari 2018


De tegelbibliotheken staan standaard aanGebruikers van de professionele versie van SaniNet Easy kunnen gebruik maken van de speciale merkbibliotheek voor tegels. Voorheen moest je hiervoor de merkbibliotheek aanzetten in je accountsettings. Om het gebruikers makkelijker te maken is dit omgedraaid en staat de merkbibliotheek standaard aan. Wil je geen gebruik maken van de merkbibliotheek voor tegels? Log dan in op de site, ga naar je accountgegevens en zet de merkbibliotheek voor tegels uit.

heb je hierover nog vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@saninet.eu of +31(0)73 6314689
SN_70118


7 januari 2018


SaniNet gratis een week lang proberen?


Professionele sanitairspecialisten kunnen SaniNet een week lang gratis uitproberen. Met de SaniNet Demo heb je op één IP-adres, een week lang, kostenloos, toegang tot de Professional-versie van SaniNet.
Na 1 week wordt je SaniNet-account automatisch beëindigd. Wil je SaniNet ook na de proefperiode blijven gebruiken? Zet je demo-versie dan voor het einde van de proefperiode om naar een abonnement, je gegevens en modelbadkamers blijven dan bewaard. Let op: De demo is alleen beschikbaar voor zakelijke gebruikers.


Vraag hier de gratis demo aan.

SN_250118


12 december 2017


Bekijk een badkamerontwerp in VR


Virtual Reality biedt een digitaal gesimuleerde en geanimeerde werkelijkheid. Om een virtuele wereld binnen te stappen maak je gebruik van een speciale VR-bril.
Met de SaniNet Viewer en de SaniNet Viewer App kun je een in SaniNet gemaakt 3D-badkamerontwerp bekijken én beleven in Virtual Reality. Met de Oculus Rift of HTC Vive VR-bril of met je eigen smartphone en een smartphone VR-bril.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@saninet.eu of +31(0)73 6314689