t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

 

 

ProPlanet & Saninet

Bij ProPlanet begrijpen we de wereld van fabrikant en groothandel. Vandaar helpen we al sinds 2000 bedrijven in de installatiebranche met het beheren en presenteren van accurate, complete en relevante productinformatie. 

 

Een partner die we jaren geleden in een subdomein ontdekten is Saninet. Met de 3D-badkamerplanner biedt Saninet consumenten inspiratie bij het ontwerp van hun nieuwe badkamer en helpt sanintairspecialisten om hun ontwerp makkelijker te verkopen en installeren. 

 

De producten van ProPlanet en Saninet sluiten naadloos op elkaar aan. Zo maken we ketenintegratie mogelijk tussen fabrikant, groothandel en detaillist. 


 

 

Eenvoudig badkamers ontwerpen met Saninet

SaniNet Easy is speciaal ontwikkeld voor sanitairspecialisten, voor installateurs met of zonder showroom en voor interieur ontwerpers. In 5 stappen ontwerp je een badkamer met dit op videogame-technologie gebaseerde programma. 

 

 

 

 
features_stap1
stap1_ruimte_selecteren_BL_nieuw


Vorm bepalen

 
 
features_stap2
stap2_inrichten_BL_nieuw


Inrichten

 
 
features_stap3
stap3_betegelen_BL_nieuw


Betegelen 

 
 
features_stap4
stap4_sfeer_in3D_bol


Bekijken in 3D

 
 
features_stap5
stap5_maatvoering_BL_nieuw


Maatvoering

 
 

Gratis proefversie

Professionele sanitairspecialisten kunnen SaniNet een week lang gratis uitproberen. Met de SaniNet Demo heb je op één IP-adres, een week lang, kostenloos, toegang tot de Professional-versie van SaniNet. Na 1 week wordt je SaniNet-account automatisch beëindigd. Wil je SaniNet ook na de proefperiode blijven gebruiken? Zet je demo-versie dan voor het einde van de proefperiode om naar een abonnement, je gegevens en modelbadkamers blijven dan bewaard. Let op: De demo is alleen beschikbaar voor zakelijke gebruikers. Vraag hier de gratis demo aan.

 
 
Meer informatie of een abonnement afsluiten?
 
Meer informatie over SaniNet vind je ook op het SaniNet portaal www.saninet.eu. Of neem contact met ons op via mail: sales@saninet.eu of telefoon: +31(0)73 631 46 89.