t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

banner_klein - Copy 4

Gezocht: ervaren C# Developer

Weet jij hoe je meertalige webshops, data platformen en zoekengines met grote hoeveelheden artikeldata kunt opzetten? En hoe je die data vanuit verschillende data bronnen op een snelle, gebruiksvriendelijke manier aan de gebruiker kan tonen? Kun jij oplossingen die dit mogelijk maken verbeteren? Dan ben jij de ervaren, resultaat-gedreven C# Developer die wij zoeken!


​​​​​​​Locatie          : 's-Hertogenbosch
Contact        : info@proplanet.nl


Je bouwt mee aan onze webshops, data platformen en klantspecifieke oplossingen voor (inter)nationaal opererende fabrikanten en groothandels. Binnen het projecten-ontwikkelteam verbeter je deze oplossingen, ontwikkel je nieuwe functionaliteiten én realiseer je eventueel nieuwe oplossingen.  Je bent een echte full-stack developer en waarborgt de kwaliteit van zowel de front-end als van de back-end.

Wat we van je vragen
C# en .NET zijn voor jou gesneden koek. Jij bent een teamspeler die niet bang is om eigen initiatief te tonen. Daarbij staan de gezamenlijk te behalen doelen vanzelfsprekend voorop. Je communiceert makkelijk, hebt geen moeite met onverwachte veranderingen en deelt graag nieuwe inzichten met collega’s. Je werkt gestructureerd: kwaliteit en toegevoegde waarde staan voor jou voorop. Daarnaast heb je:


•    Een hbo- of universitair diploma;
•    Enkele jaren C# ontwikkelervaring;
•    Kennis van SQL, ASP.NET MVC, JavaScript, jQuery, HTML5 en CSS3;
•    Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;


Heb je ervaring met Web-services (WCF) en Source control systemen (TFS)? Dan heb je direct al een streepje vóór.


Wat we je bieden 

​​​​​​​ProPlanet is zowel in Nederland als internationaal actief binnen technische sectoren. Onze organisatiestructuur is plat en het ambitieniveau hoog. Onze gedeelde waarden zijn: humor, collegialiteit en kennisuitwisseling. Wij lunchen samen en sluiten iedere maand af met een borrel. Uiteraard bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zoek jij een leuke werkplek binnen een jong team? Dan willen we je graag leren kennen. Mail je CV met een korte motivatie naar info@proplanet.nl en geef 'C# developer' of 'sollicitatie' op als onderwerp. 


(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)