t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl


banner_klein - Copy 2

Systeembeheerder

Ben jij systeembeheerder en bekend met de Cloud omgeving van Microsoft Azure? Zorg jij ervoor dat ook de hosting voor onze klanten optimaal wordt ingericht en laat je graag ook onze systemen en processen op rolletjes lopen? Lees dan snel verder!


Locatie          : Europalaan 12 ’s-Hertogenbosch
Contact        : info@proplanet.nl


Wie zijn wij?

ProPlanet is een toonaangevend ICT-bedrijf gespecialiseerd in dataoplossingen en 3D technologie en heeft zeer specialistische kennis van zoekprocessen in combinatie met ontwerp- en verkoopprocessen. ProPlanet ontwikkelt gebruiksvriendelijke software op het gebied van Product Informatie Management (PIM) en Digital Asset Management (DAM) systemen en biedt daarnaast intelligente e-Commerce oplossingen waarin PIM en DAM-data worden ontsloten en gepubliceerd. 


Jouw verantwoordelijkheid

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van onze Microsoft Azure omgeving (updates, monitoring of toekomstige uitbreidingen), maar ook voor onze interne systeembeheer technische zaken. Zoals het beheer van ons netwerk, hardware matige zaken, VOIP, Active Directory en Office365. Natuurlijk doen we dit als een team, waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt voor een goede beheersbare omgeving en ondersteuning naar onze klanten.


Wat we van je vragen

Je functioneert het beste in een zelfsturende rol waarbij je ook de gewenste ondersteuning biedt aan je collega’s. Je werkt graag in een dynamische omgeving en hebt geen moeite met flexibele werktijden zodat systeembeheer technische taken op het beste moment uitgevoerd kunnen worden. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een proactieve houding en bent klant- en servicegericht. 

Daarnaast heb je:
Minimaal MBO ICT-Beheerder Niveau 4 (of gelijkwaardig opgebouwd kennisniveau)Ervaring met de Microsoft Azure omgeving

Ervaring met firewall inrichtingen (ervaring met Fortinet Firewall zou mooi zijn) 

Kennis van Office 365 

Kennis van Active Directory 


Wat we doen
Onze e-Commerce oplossingen betreffen klant specifieke oplossingen zoals o.a. webshops/-sites, 3d-configuratoren, e-catalogi voor zowel multinationals als lokaal georganiseerde bedrijven. Er zal altijd sprake zijn van een combinatie van één van de volgende ProPlanet softwareproducten:

   Product Information Management (PIM): DataProcessor TJ centraliseert het beheer van over verschillende databases verspreide productinformatie 
Digital Asset Management (DAM): EezyBridge documentbeheer vereenvoudigt het zoeken, wijzigen en delen van digitale assets zoals documenten en foto’s
SaniNet: Een professionele 3D-sanitairontwerpomgeving voor sanitair specialisten, interieurontwerpers en installateurs


Wat we je bieden

ProPlanet is een dynamisch en groeiend internationaal bedrijf met korte lijnen en zowel in Nederland als internationaal actief binnen technische sectoren. Onze organisatiestructuur is plat en het ambitieniveau hoog. Onze gedeelde waarden zijn: humor, collegialiteit en kennisuitwisseling. Wij lunchen samen en sluiten iedere maand af met een borrel. Uiteraard bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en begeleiding en aandacht voor persoonlijke groei. Zoek jij een leuke werkplek binnen een jong team? Dan willen we je graag leren kennen.


Mail je CV met een korte motivatie naar info@proplanet.nl en geef ‘Systeembeheerder’ op als onderwerp. 


(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)